Ние користиме колачиња.
Ние ги обработуваме податоците според GDPR.

Ако не се согласувате, оставете ја страницата.

Политика за приватност | GDPR
cybersecurity | Услови и правила
Како да ги оневозможам колачињата?

И СЕ СОГЛАСУВАМ
CV Resume editor

Како функционира?

КРЕАЦИЈА
СМЕТКА

ПОПОЛНУВАЊЕ
РЕЗИМЕ

Избери
ТЕМА

ИЗРАБОТКА ИЛИ
СИМНЕТЕ

Darmowe konto

 •   Generator CV
 •   Generator Listu Motywacyjnego
 •   CV dostępne on-line w dedykowanej subdomenie

 •   Podstawowy szablon CV
 •   1 eksport do PDF / 60 minut
 •   Nieinwazyjne logo CVHOST w stopce dokumentów
 •   Bez aktywnych linków wychodzących

Konto PREMIUM

 •   Dostępne wszystkie szablony
 •   Eksport do PDF bez ograniczeń czasowych
 •   Automatyczne tłumaczenia dokumentów
 •   Bez logo CVHOST w dokumentach
 •   Aktywne linki wychodzącepierwsze
5 dni

0.00 EUR
 


kolejne w BETA
5 dni

1.00 EUR
 

Зарем тоа не е доволно за вас?

Имаме многу повеќе за вас!

Креирање и објавување резиме на нашата веб страница.

Продолжи и покрие писмо
генератор

 • Преглед во реално време
 • Продолжете на било кој јазик
 • Автоматски преводи
 • Десетици шаблони
 • Продолжете на интернет
 • Извоз на продолжување и покриено писмо до PDF датотека

повеќе

пасивни
Пребарување на работа

 • Работодавачите првично се потврдени
 • Тие бесплатно ја пребаруваат базата на податоци за продолжување
 • Тие не ги гледаат вашите лични податоци
 • Тие ги прашуваат дали се заинтересирани за вас
 • Вие одлучувате на кого да им дадете
 • Вие го заштедите вашето време

повеќе

Статистика и мониторинг
од вашиот Продолжи

 • Статистика на појава во резултатите
 • Статистика за преглед на вашиот Продолжи во поддоменот и Продолжи пребарувачот
 • Податоци за гледачите
   

повеќе

Покажете на работодавецот дека ти е гајле

Продолжи и корица. Писмото е обично првата точка на контакт со работодавецот. Подгответе конзистентни, естетски и извонредни документи за да направите добар прв впечаток.

Покажете на работодавачот дека сте задоволни од неговата понуда. Нашиот документ генератор ви овозможува ова.

Super employer

Продолжи генератор и поттикнувачко писмо

Лесен за користење Продолжи генератор и писмо со преглед во реално време преглед. Ви благодариме за оваа функција, вие не морате да губите време за рафинирање на содржината.

Можете да креирате Продолжи на било кој европски јазик, што ќе ви го олесни преводот со услугата Google Translate.

Користете десетици професионални, естетски и модерни шаблони за продолжување. Секој од нив може да се користи со различни бои.

Опуштете ја вашата онлајн резиме во поддоменот по ваш избор. Единствената адреса во cvhost.eu е добро место за вашата професионална визит-карта без дополнителни трошоци. Дали сте подготвени за продолжување? Извезете го во PDF датотека и испратете го на вашиот работодавач.

You got job

Пасивно пребарување на работа

Процесот на барање работа не мора да биде досаден и трудоинтензивен! Ние ќе го направиме тоа за вас!

Со споделување на вашиот Продолжи со работодавците од цела Европа, имате шанса да ја најдете истата работа сам. Само не заборавајте да го обновите вашиот Продолжи!

Работодавците ја бараат нашата база на податоци за продолжување бесплатно. Благодарам, можноста за наоѓање на вашата кандидатура е многу поголема.

Работодавачите не ги гледаат вашите лични податоци. Тие можат само да ве контактираат. Вие можете да им дадете контакт и детали.

Europe

Статистика и следење на вашиот Продолжи

Информацијата е многу вреден производ - исто така во процесот на барање на работа. Со проучување на статистиката, можете да го судите вашиот живот на пазарот.

Со проверка кои компании го гледаат вашиот потенцијал.

Можете исто така да одлучите да го извезете Резимето во PDF со кодот за следење, кој може да се отклучи. Запомнете, сепак, тоа не работи на Adobe Acrobat Reader.
CV HOST THEMES

Различни групи на бои

Секој продолжен шаблон ви овозможува да изберете многу различни комплети на бои

Одговарачки дизајн

Нашите Продолжи шаблони секогаш се имплементираат во технолошката реакција.

720 + икони на располагање

Можете да користите повеќе од 700 икони во индивидуалниот Продолжи.

Модули за презентација

Можете да го персонализирате презентацијата на индивидуалните елементи за продолжување, на пр.

resume themes

Преглед на достапни шаблони:

new
limitless
lawyer
5050
showmyname

За работодавците

Наскоро ќе започнеме со услуги за работодавачите низ цела Европа.
Проверете што ќе биде во нашата понуда.

Więcej